NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Tämä on tärkeä haaste" - Winnipeg Jets ensimmäistä kertaa takaa-ajajan roolissa

17.5.2018 - 08:42:19


Winnipeg Jets on uudenlaisessa tilanteessa jääkiekon NHL-liigan pudotuspeleissä. Vegas Golden Knights kukisti keskiviikkona Winnipegin kotonaan 4-2 ja johtaa Läntisen konferenssin finaalisarjaa nyt voitoin 2-1.

Winnipeg on nyt ensimmäistä kertaa kevään pudotuspelien kolmessa ottelusarjassaan takaa-ajajan asemassa.

- Tämä on tärkeä haaste. Pitää osata käsitellä se. On harvinaista, että johtaisi aina. Haluamme varmistaa, että käsittelemme tappiomme, emme ota sitä liian raskaasti ja vastaamme pudotuspelien parhaalla ottelullamme, Winnipegin päävalmentaja Paul Maurice paalutti lehdistötilaisuudessa.

Winnipeg on nyt hävinnyt peräkkäiset ottelut ensimmäisen kerran hieman yli kahteen kuukauteen. Jets hävisi kolme kamppailua putkeen maaliskuun alkupuoliskolla.

- Tätä pudotuspelit ovat. Olemme konferenssifinaaleissa. Vegas on myös hyvä joukkue. Emme voi manailla tätä liian pitkään. Meidän pitää piristyä huomenna ja olla valmiina isoon otteluun perjantaina, Winnipegin molemmat maalit tehnyt sentteri Mark Scheifele säesti.

Scheifele kavensi 3-2:een heti toisen tauon jälkeen. Hänellä oli loistava paikka tasoittaa päätöserän puolivälissä, mutta Knights-vahti Marc-Andre Fleury teki upean tuplatorjunnan.

- Vegasilla on hyvä maalilvahti. Meillä oli tilaisuutemme ja paikkamme. Emme voi harmitella tätä liian pitkään, Scheifele totesi.

Scheifele on nyt tehnyt kevään pudotuspeleissä 11 vierasmaalia, mikä on uusi NHL:n yhden kevään playoff-ennätys. Yhteensä hänellä on kasassa 14 osumaa.

Scheifelella on jopa mahdollisuudet rikkoa yhden playoff-kevään maaliennätys. Jari Kurri (1985) ja Reggie Leach (1976) ovat tehneet 19 maalia yhden playoff-kevään aikana.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!