NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Pelillinen haaste kiinnostaa” – aliarvostettu NHL-tähti tulee Liigaan

21.5.2018 - 18:48:47


Hyökkääjä Lauri Korpikoskesta tulee taatusti yksi mielenkiintoisimmista pelaajista jääkiekon Liigassa ensi kaudella.

TPS tiedotti maanantaina, että Korpikosken, 31, kanssa on tehty sopimus. Pahvi on peräti kuusivuotinen ja se sisältää kansainvälisen option: pelaajalla on mahdollisuus siirtyä ulkomaille sopimuksen voimassaoloaikana.

– Tuntuu todella hienolta. Ehkäpä asian sisäistää elo-syyskuussa, kun ei tarvitse enää pakata matkalaukkuja ja lähteä maailmalle. Odotan todella innoissani uuden kauden alkua TPS:n paidassa, Korpikoski kommentoi TPS:n tiedotteessa.

– TPS on mennyt organisaationa vahvasti eteenpäin, ja menee edelleen. Pelaajana minua kiinnosti pelillisen haasteen lisäksi kokonaisuus, jota seurassa on suunniteltu tulevaisuutta varten.

Korpikoski on pelannut NHL:ssä 609 runkosarjaottelua ja 30 Stanley Cupin pudotuspeliottelua (Arizona/Phoenix Coyotes, New York Rangers, Edmonton Oilers, Columbus Blue Jackets, Dallas Stars). Parhaalla runkosarjakaudellaan hän on kirjauttanut 40 tehopistettä.

Menneen seurajoukkuekauden Korpikoski edusti ZSC Lionsia Sveitsin liigassa.

Korpikoskea ei tunneta varsinaisena pistelinkona, mutta uutterana työmieshenkisenä hyökkääjänä hän ansaitsee kunnon arvostuksen. Merkitys joukkueelle ei näy aina tilastoista. Kaudella 2010–2011 Korpikoski teki 19 NHL-osumaa, joten maalintekijän kykyjäkin löytyy.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!