NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Olimme aikaisemmin parempia paperilla" - Washingtonilla mahdollisuus pyyhkiä loistokausien pettymytkset roskakoriin

24.5.2018 - 08:26:19


Washington Capitals oli kahdella edellisellä kaudella jääkiekon NHL-liigan paras joukkue runkosarjassa. Kumapanakin keväänä taival päättyi pudotuspeleissä toisella kierroksella.

Nyt Washington pelaa Stanley Cup -finaaleissa. Capitals kukisti keskiviikon "Game Sevenissä" Tampa Bay Lightningin vieraissa 4-0 ja vei Itäisen konferenssin finaalisarjan nimiinsä voitoin 4-3. Washington tulee taistelemaan NHL:n mestaruudesta Vegas Golden Knightsia vastaan.

Washington "heikentyi" viime kesänä. Capitalsin jättivät puolustajat Kevin Shattenkirk, Karl Alzner ja Nate Schmidt sekä hyökkääjät Justin Williams ja Marcus Johansson.

- Porukkamme todella ymmärtää, mitä merkitsee olla joukkue ja kuinka voittaa. Meillä on ehkä ollut aikaisemmin enemmän taitoa tai olimme parempia paperilla, mutta tässä joukkueessa jokainen tietää roolinsa, jokainen antaa panoksensa ja kaikilla on hyvä olla toistensa kanssa, Washingtonin maalivahti Braden Holtby kuvaili NHL:n verkkosivuilla.

Holtby piti maalinsa puhtaana idän finaalisarjan kahdessa viimeisessä ottelussa. Ne ovat hänen ensimmäiset nollapelinsä koko kaudella.

Washington oli NHL:n runkosarjan paras joukkue myös 2010 ja toiseksi paras 2011. Kaikki nuo loistokaudet päättyivät viimeistään pudotuspelien toisella kierroksella.

Mutta ei enää. USA:n pääkaupungin joukkue pääsee 20 vuoden tauon jälkeen pelaamaan jääkiekon himoituimmasta palkinnosta.

- Olemme odottaneet tätä pitkään. Nyt olemme finaaleissa ja tulemme tekemään kaikkemme, jotta saavutamme jotain erityistä meille, joukkueelle ja kaupungille, Washingtonin ruotsalaistähti Nicklas Bäckström julisti.

Stanley Cup -finaalit käynnistyvät Las Vegasissa ensi maanantaina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!