VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nuorimmasta ei tullut NHL-tähteä - Staalin veljessarjan kuopus siirtyy valmennuspuolelle 27-vuotiaana

12.6.2018 - 07:05:28


Jääkiekkoilevan Staalin veljessarjan nuorimmaisesta ei tullut NHL-tähteä. Jared Staal siirtyy apuvalmentajaksi Okanagan Hockey Academy Edmonton -kouluun.

Jared on vasta 27-vuotias. Toisin kuin vanhemmista veljistään, niin hänestä ei koskaan tullut aivan huippuluokan kiekkoilijaa. Jared pelasi ammattilaisurallaan lähinnä AHL:ssa ja "farmin farmissa" eli ECHL:ssa.

Staal vietti viimeiseksi jääneen kautensa 2016-17 Britanniassa Edinburgh Capitalsin paidassa. Hän unelmoi vielä hieman yli vuosi sitten kiekkouransa jatkumisesta.

- Tällä hetkellä en näe sen olevan kovin realistista (paluu pelaamaan Pohjois-Amerikkaan). Se ovi ei varmaan koskaan mene kiinni, mutta ajatukseni eivät juuri nyt ole Pohjois-Amerikassa. Toivottavasti nautin pelaamisesta muutaman seuraavan kauden ajan missä sitten olenkin Euroopassa, Staal kaavaili vielä keväällä 2017 synnyinkaupunkinsa Thunder Bayn News Watch -verkkosivustolla.

Phoenix (nykyinen Arizona) Coyotes varasi Jaredin kesän 2008 NHL-draftin toisella kierroksella. Hänen ainoaksi NHL-kokemukseksi jäivät kaksi ottelua Carolina Hurricanesin paidassa kaudella 2012-13. Sekin NHL-kutsu taisi tulla enemmän kohteliaiauudesta, jotta Jared pääsi pelaamaan isoveljiensä Ericin ja Jordanin kanssa.

Eric Staal on veljessarjan vanhin ja suurin tähti. Nykyään Minnesota Wildia edustava Eric on pelannut lähes 1100 NHL-ottelua. Hän on voittanut Stanley Cup -mestaruuden Carolinassa 2006 ja olympiakultaa Kanadan paidassa 2010.

Marc Staal on luutinut New York Rangersin takalinjoilla syksystä 2007 lähtien. Jordan Staal, joka pelasi viime kaudella välillä Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen sentterinä, on Stanley Cup -mestari Pittsburgh Penguinsista vuodelta 2009.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savo Volleylla tökkii pahasti

22.1.2019 21:23:21