NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Hänen täytyy vain treenata kovemmin loppukesällä" - Canucks-GM uskoo Juolevin toipuvan harjoitusleirille

12.6.2018 - 08:32:38


Jääkiekon NHL-liigaseura Vancouver Canucks ilmoitti maanantaina, että seuran puolustajalupaus Olli Juolevi joutuu alaselän leikkaukseen. Canucks aikoo kertoa tarkemman toipumisennusteen leikkauksen jälkeen, mutta General Manager Jim Benning ei usko Juolevin kesän olevan kokonaan pilalla.

NHL:n harjoitusleirit käynnistyvät syyskuun puolivälin tuntumassa.

- Tämä on vain pieni leikkaus. Juolevin pitäisi olla taas menossa 4-6 viikon päästä. Nämä ovat nykyään aika mutkattomia operaatioita. Tämä on pieni takaisku, mutta hänen täytyy vain treenata kovemmin loppukesällä ollakseen valmis, Benning kertoi Vancouver Province -lehdelle.

Vancouver varasi Juolevin kesän 2016 NHL-draftissa numerolla viisi. Hän oli voittanut aikaisemmin samana vuonna nuorten MM-kultaa ja Kanadan pääjunioriliigojen lopputurnauksen eli Memorial Cupin mestaruuden.

Juolevi vietti vuodet 2015-17 Ontarion junioriliigan London Knightsissa. Hän pelasi päättyneen kauden SM-liigan TPS:ssa apuvalmentaja Sami Salon ohjauksessa.

- Sami oli tyytyväinen Juolevin kehitykseen. Se oli hyvä tilanne hänelle. Hän pelasi alussa vähemmän otteluita ja oli punttisalilla kolme kertaa viikossa. Hänestä tuli isompi ja vahvempi ilman että menetti nopeuttaan, Benning kehui.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!