NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ottawa Senatorsin sisällä kuohuu - pelaajan tyttöystävää syytetään supertähden perheen nettikiusaamisesta

13.6.2018 - 06:01:08


Jääkiekon NHL-liigaseura Ottawa Senatorsin sisällä kuohuu. Hyökkääjä Mike Hoffmanin kihlattua syytetään supertähti Erik Karlssoniin ja tämän vaimoon kohdistuneesta häirinnästä ja nettikiusaamisesta. Asiasta kertoi ensimmäisenä Ottawa Citizen -lehti.

Erik Karlssonin vaimo Melinda Karlsson syyttää Hoffmanin tyttöystävä Monika Carykia jatkuvasta häirinnästä, joka käynnistyi syyskuussa 2017. Karlssonit ilmoittivat marraskuussa odottavansa ensimmäistä lastaan, joka syntyi myöhemmin kuolleena maaliskuussa.

- Monika Caryk on monesti sanonut toivovansa syntymättömän vauvani kuolevan. Hän on myös tokaissut toivovansa minun kuolevan ja, että joku teloisi aviomieheni jalat, jotta hänen uransa päättyisi, Melinda Karlssonin oikeudelle antamassa lausunnossa luki Ottawa Citizenin mukaan.

Hoffman kiistää syytteet jyrkästi.

- Minulla ja kihlatullani Monikalla ei ole 150-prosentin varmuudella osaa näihin tapauksiin, joista meitä syytetään, Hoffman totesi Ottawa Citizenille.

Asian revettyä julkistuuteen tiistaina, myös Senators antoi asiasta tiedotteen.

- Me tutkimme tätä tapausta yhteistyössä NHL:n kanssa ja teemme tarvittavat toimenpiteet suojellaksemme pelaajiemme ja heidän perheidensä turvallisuutta sekä yksityisyyttä.

Erik Karlsson on valittu NHL:n parhaaksi puolustajaksi kaksi kertaa ja neljä kertaa NHL:n ykköstähdistöön. Hoffman on kuulunut viimeisen neljän kauden ajan Ottawan parhaisiin maalintekijöihin.

Sekä Karlsson että Hoffman ovat olleet siirtohuhujen kohteena jo ennen kuin nämä syytökset tulivat julkisuuteen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26