NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lähde: Slava Voynov haluaa palata NHL:ään

13.6.2018 - 10:24:15


Venäläiskiekkoilija Slava Voynov karkotettiin Yhdysvalloista vuonna 2014, kun hänet tuomittiin puolisonsa pahoinpitelystä.

Samalla hän jätti seurajoukkueensa Los Angeles Kingsin, jossa hän oli noussut isoon rooliin. Viime kaudet taitava puolustaja on viettänyt kotimaassaan KHL:ssä, mutta nyt hän mielii takaisin ison veden taakse.

Voynov saa hakea työviisumia jälleen heinäkuussa, mikä mahdollistaa paluun taalajäille. Kanadalaisen Sportsnetin lähteiden mukaan Voynov on halukas palaamaan NHL:ään.

Miehen paluu on kuitenkin vielä monen mutkan takana. Vaikka hän saisikin työviisumin Yhdysvaltoihin, voi NHL evätä hänen pääsynsä. Lisäksi ongelmia voi aiheuttaa se, että Kings omistaa edelleen hänen pelaajaoikeutensa, joten venäläistähti ei voi neuvotella vapaasti kaikkien NHL-seurojen kanssa.

Voynov, 28, on pelannut viimeiset kolme kautta KHL-jätti Pietarin SKA:ssa. Hän on iskenyt parhaalla NHL-kaudellaan 34 tehopistettä. Miehen tililtä löytyy yhteensä 190 NHL-ottelua. Hän on myös voittanut kaksi Stanley Cup -mestaruutta Kingsin paidassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26