VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL:ssä lähes 1500 ottelua pelannut konkari joutuu kiusalliseen tilanteeseen - seura haluaa Stanley Cupin

13.6.2018 - 20:23:14


Jääkiekon NHL:ssä lähes 1500 runkosarjapeliä ja yli 1400 tehopistettä värkännyt Joe Thornton joutuu tänä kesänä kiusalliseen tilanteeseen.

Thornton haluaisi The Athletic-lehden mukaan solmia jatkosopimuksen pitkäaikaisen seuransa San Jose Sharksin kanssa, mutta jatkosopimuksen tiellä on vielä monta kysymysmerkkiä.

Sharksin tilanne palkkakaton suhteen on ahdas ja toisaalta seura haluaa tavoitella Stanley Cupia keinolla millä hyvänsä ensi kaudella. Siihen Thornton olisi edelleen loistava apu, mutta niin voisi toisaalta olla myös Ilja Kovaltshuk tai John Tavares.

Nyt näyttääkin siltä, että konkari Thornton joutuu odottamaan, saako Sharks kiinnitettyä jomman kumman tähden vapailla markkinoilla. Kahdelle supertähdelle seuran palkkakatossa ei ole tilaa, joten jos Kovaltshuk tai Tavares päätyy San Joseen, voi Thorntonin ura länsirannikolla olla ohi.

Alkava kausi olisi Thorntonille jo uran 14:s San Josessa. Hän metsästää edelleen uransa ensimmäistä Stanley Cupia. San Jose ja Thornton olivat jo lähellä mestaruutta 2016, mutta Pittsburgh Penguins kaatoi Sharksin finaalisarjassa.

Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!