NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Ritari etenee aina eikä koskaan peräänny" - Golden Knightsin omistaja kirjoitti kirjeen Las Vegasin asukkaille

14.6.2018 - 08:38:14


Jääkiekon NHL-liigan laajennusseura Vegas Golden Knightsin historiallinen tulokaskausi on takana. Golden Knightsin omistaja Bill Foley kirjoitti unohtumattomasta kokemuksesta kirjeen Las Vegasin asukkaille.

Vegas yllätti heti lokakuussa vahvalla alullaan runkosarjaan. Jossain vaiheessa ihmisten oli pakko alkaa uskomaan, että Golden Knights ei ollut mikään tähdenlento.

- Ihmiset olivat aidosti uteliata siitä, mitä oli tapahtumassa täällä ei-perinteisellä jääkiekkoalueella. Oli aika paljon skeptisyyttä ja liian monta epäilijää laskettavaksi. Silti sanoimme, että tavoitteemme oli "pudotuspeleihin kolmessa vuodessa ja Stanley Cup -mestaruus kuudessa vuodessa". Ihmiset pitivät meitä hulluina, Foley kirjoitti.

Vegas voitti runkosarjassa Pacific-divisioonan. Golden Knights tiputti sitten pudotuspeleissä Los Angeles Kingsin, San Jose Sharksin ja Winnipeg Jetsin ennen kuin Washington Capitals oli liian vahva Stanley Cup -finaaleissa.

- Tästä matkasta tulee yhä ikimuistoisempi kun ajattelee, että vuosi sitten laajennusvaraustilaisuutta ei oltu vielä edes pidetty. Pelaajat, jotka ovat nyt niin tuttuja - Marc-Andre Fleury, Deryk Engelland, James Neal, Jonathan Marchessault ja William Karlsson vain muutaman mainitakseni - olivat yhä muiden seurojen pelaajia. Heistä tuli virallisesti Golden Knightsin pelaajia 21. kesäkuuta, Foley jatkoi.

Las Vegasista tuli yhtäkkiä jääkiekkohullu paikka. Kaupungissa ei ollut aikaisemmin ollut yhtään Pohjois-Amerikan neljän pääammattilaisliigan (NHL, amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon NBA ja baseballin MLB) seuraa.

- Kaikki laajennusjoukkueen runkosarjaennätykset, jotka saavutimme, olivat hienoja. Niin oli divisioonatittelikin. Ja konferenssimestaruus. Olemme epäilemättä ylpeitä noista saavutuksista. Ennätykset tullaan ikuisesti muistamaan historian kirjoissa. Voitto- ja pistemäärät tulevat olemaan haastavia parannettaviksi mille tahansa tulevaisuuden laajennusseuralle. Mutta mistä olemme eniten ylpeitä ja kiitollisia on se, että voimme kutsua Las Vegasia kodiksi. Se on tärkeämpää kuin mikään, mitä saavutimme tällä kaudella kaukalossa, Foley sanoi.

Nyt Vegas on yksi "normaaleista" 31 NHL-seurasta. Edessä on NHL-draft juhannuksena, minkä jälkeen pelaajamarkkinat aukeavat 1. heinäkuuta.

- Ylitimme useimpien odotukset, mutta jäimme hieman lopullisesta tavoittestamme. Voin vakuuttaa teille kaikille, että koko Golden Knightsin organisaatio, minä mukaan lukien, on sitoutunut parantamaan ensi kaudella ja joka kaudella siitä eteenpäin. Me emme koskaan taivu emmekä antaudu. Ritari etenee aina eikä koskaan peräänny, Foley julisti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MM-surkimuksen maaliero nyt 6-34

19.5.2019 19:00:13