NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Vaakanainen on vähän villi kortti" - Bruins-GM jättää NHL-oven raolleen suomalaislupaukselle

14.6.2018 - 09:55:03


Puolustaja Urho Vaakanainen suntaa rapakon taakse. Jääkiekon NHL-liigaseura Boston Bruins solmi keskiviikkona kolmen vuoden mittaisen sopimuksen Vaakanaisen kanssa.

Boston varasi Vaakanaisen viime kesän NHL-draftin ensimmäisellä kierroksella numerolla 18. Hän vietti viime kauden SM-liigan lappeenrantalaisseura SaiPassa.

Vaakanainen lähtee kilpailemaan NHL-paikasta Bostonin takalinjoilla. Hänen mahdollisuutensa murtautua NHL-miehistöön 19-vuotiaana ovat toki pienet, mutta Bruinsissa jätetään ovi raolleen.

- Vaakanainen on vähän villi kortti, koska hän on pelannut kaksi vuotta miehiä vastaan Suomessa. Joten koskaan ei tiedä, Bruinsin General Manager Don Sweeeney pyöritteli Boston Globe -lehdelle.

Vaakanainen edusti Suomea viime vuodenvaihteen nuorten MM-kisoissa. Hän teki keväällä myös miesten maajoukkuedebyyttinsä.

- Vaakanainen luistelee hyvin. On ollut jätkiä, jotka ovat hypänneet (NHL:ään tuossa iässä), Sweeney jatkoi.

Bostonin takalinjojen NHL-miehet ovat tällä hetkellä Zdeno Chara, Torey Krug, Charlie McAvoy, Brandon Carlo, Kevan Miller, Adam McQuaid ja Matt Grzelcyk. Nick Holdenista tulee täysin vapaa pelaaja heinäkuun alussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26