NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pekka Rinne ylivomainen suosikki NHL:n parhaaksi maalivahdiksi

14.6.2018 - 14:22:22


Nashvillen maalivahti Pekka Rinne on vedonlyöntiyhtiö NordicBetin mielestä ylivoimainen ykkössuosikki NHL:n parhaan maalivahdin eli Vezina Trophyn saajaksi. Yhdessäkään muussa kategoriassa ykkössuosikki ei vedonlyöntikertoimissa ole yhtä selkeä.

Valinnan tekevät NHL-seurojen General Managerit, joiden antamat äänet on annettu runkosarjan jälkeen, joten Rinteen epävarmasti sujunut playoff-kevät ei tulokseen vaikuta. NHL jakaa palkinnot Las Vegasissa 20. kesäkuuta.

Rinne on ollut äänestyksessä kolmen parhaan joukossa kolmesti aiemminkin muttei ole kertaakaan yltänyt voittoon asti. Kolmen eniten ääniä saaneen joukossa olivat Rinteen lisäksi tällä kertaa Winnipegin Connor Hellebuyck sekä Tampa Bayn Andrei Vasilevskiy. Kolmikko torjui runkosarjassa joukkueelleen eniten voittoja: Rinne 42, Hellebuyck ja Vasilevskiy 44.

Suomalaisista arvostetun Vezina Trophyn ovat aiemmin voittaneet Miikka Kiprusoff (2005-2006) sekä Tuukka Rask (2013-2014). Palkinto on nimetty Montrealin maalilla vuosina 1910-1925 pelanneen ja tuberkuloosiin 1926 menehtyneen Georges Vezinan muistoksi.

Pelikohde: http://www.nordicbet.com/fi/vedonly%C3%B6nti#/?cat=®=&sc=7559


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!