VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jesperi Kotkaniemi -hype jatkuu - noussut viimeisimmässä draft-rankingissa viidenneksi

19.6.2018 - 06:00:23


Jesperi Kotkaniemi -hype jatkuu, kun jääkiekon NHL-liigan varaustilaisuuteen on aikaa enää muutama päivä. Kotkaniemi on TSN-kanavan viimeisessä draft-rankingissa viidentenä.

TSN-kanavan toimittaja Bob McKenzien koostama lista ilmestyi maanantaina eli vain neljä päivää ennen kuin NHL Draft käynnistyy Dallasissa. Lista on koottu haastattelemalla 10 NHL-kykyjenetsijää.

Kotkaniemi oli samalla listalla kauden puolivälissä sijalla 19 ja NHL:n runkosarjan päättymisen jälkeen sijalla 10. Porin Ässien lupaus on nyt siis viidentenä ja kaikista keskushyökkääjistä ykkösenä.

Hyökkääjä Rasmus Kupari löytyy sijalta 20. Hyökkääjä Jesse Ikonen on 37:s ja U18 MM-finaalin voittomaalin tehnyt hyökkääjä Niklas Nordgren 55:s.

TSN:n viimeisin lista poikkeaa monista muista rankingeista suomalaisittain siinä, että hyökkääjä Sampo Ranta on Ikosen ja Nordgrenin takana. Esimerkiksi The Hockey Newsin draft-ennakkonumerossa Ranta oli rankattu kolmanneksi parhaaksi sinivalkoiseksi ja aivan ykköskierroksen loppuun.

TSN:n lista käsittää 93 pelaajaa. Maalivahti Justus Annunen on viimeisenä suomalaisena sijalla 75. Annunen on viidenneksi rankattu maalivahti.

Ruotsalaispuolustaja Rasmus Dahlin on yhä draftin selvä ykkösvaraus. Venäläislaituri Andrei Svetshnikov on vakiinnuttanut asemansa kakkosena. Ennen Kotkaniemeä tulevat TSN:n listalla myös yhdysvaltalaislaituri Brady Tkachuk ja tshekkilaituri Filip Zadina.

NHL Draftin ensimmäinen kierros vedetään läpi perjantaina. Kierrokset 2-7 ovat ohjelmassa lauantaina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!