VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Saa nähdä saako hän haluamansa sopimuksen muualta" - yksi mestarivalmentaja vapaana ja yksi NHL-seura ilman valmentajaa

19.6.2018 - 07:33:14


Jääkiekon NHL-liigan Stanley Cup -mestaruuden pari viikkoa sitten voittaneen Washington Capitalsin päävalmentaja Barry Trotz erosi tehtävästään maanantaina.

- Olemme tietenkin pettyneitä Barryn päätöksestä, mutta haluaisimme kiittää häntä kaikista ponnisteluista viimeisten neljän vuoden aikana ja avusta Stanley Cupin tuomisessa Washingtoniin, Capitalsin tiedotteessa sanottiin.

Eron syynä oli raha. NHL:n verkkosivujen mukaan Trotz olisi halunnut viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen todella isolla palkalla.

- On ehkä vain neljä jätkää (päävalmentajaa), jotka tienaavat niin paljon. He ovat niissä paljon rahaa tuottavissa seuroissa, Capitalsin General Manager Brian McLellan kertoi NHL:n verkkosivuilla.

Capitalsin lisäksi vain New York Islanders on NHL-seuroista tällä hetkellä ilman päävalmentajaa. Saattaa toki olla, että joku muu seura päättää vaihtaa käskyttäjää nyt kun Trotz on vapailla markkinoilla.

- Trotz on tehnyt loistavaa työtä täällä ja voittanut Stanley Cupin. Saa nähdä saako hän sen (haluamansa) sopimuksen muualta, McLellan jatkoi.

Islanders erotti päävalmentajansa ja General Managerinsa kesäkuun alussa. Uusi GM on Lou Lamoriello.

- Hankimme parhaan saatavilla olevan valmentajan. Jos tietäisimme sen valmentajan, niin hän olisi jo täällä, Lamoriello totesi tuolloin pari viikkoa sitten.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!