VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Hän on loistava pelaaja" - Aleksander Barkov innoissaan Floridan kiistanalaisesta hankinnasta

20.6.2018 - 08:26:20


Jääkiekon NHL-liigaseura Florida Panthers hankki maalintekovoimaa tiistaina. Hyökkääjä Mike Hoffman päätyi kahden kaupan kautta Floridan riveihin.

Hoffmanista tulee Aleksander Barkovin joukkue- ja mahdollisesti ketjukaveri. Barkov on tällä hetkellä Las Vegasissa NHL:n palkintogaalassa. Suomalaissentteri on ehdolla herrasmiespelaajan Lady Byng -palkintoon.

Ottawa Senators lähetti Hoffmanin ensin San Jose Sharksiin. San Jose kauppasi muutama tunti myöhemmin kanadalaislaiturin Floridaan. Panthers ei menettänyt yhtään pelaajaa kokoonpanostaan vaan vaihdossa meni varausvuoroja.

Hoffman on tehnyt viimeisten neljän kauden aikana 27, 29, 26 ja 22 maalia.

- Hoffman on loistava pelaja. Kaikki tietävät, että hän osaa tehdä maaleja, joten olen innoissani, että hän on joukkueessamme. Odotan innolla, että hän pelaa joukkueessamme ja tekee maaleja, Barkov sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Hoffman on tällä hetkellä todella kiistanalainen pelaaja. Hänen kihlattuaan epäillään nettikiusaamisesta, jonka kohteeksi joutuivat Ottawan supertähti Erik Karlsson ja tämän vaimo. Julmemmaksi asian tekee se, että Karlssonit menettivät vähän aikaa sitten lapsensa, joka syntyi kuolleena.

- Me tulemme toivottamaan Hoffmanin tervetulleeksi. En ole huolissani tuosta asiasta (syytöksistä). Se asia tulee ratkeamaan itsestään. Mutta koska ryhmämme on niin vahva ja yhteinäinen, niin uskon, että homma tulee toimimaan, Floridan veteraanimaalivahti Roberto Luongo kommentoi.

Ottawa sai San Joselta Hoffman-kaupassa vain tanskalaislaituri Mikkel Bödkerin, ruotsalaisen farmipuolustaja Julius Bergmanin ja kuudennen kierroksen varausvuoron. Rapakon takaisten huhujen mukaan ostajaehdokkaita ei meinannut löytyä, koska moni NHL-seura ei halunnut nettikiusauskohun takia koskea Hoffmaniin pitkällä tikullakaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!