VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL:n arvokkaimman palkinto oikeaan osoitteeseen – ”Aivan huippuyksilö”

21.6.2018 - 18:00:15


Hyökkääjä Taylor Hall sai NHL:n arvokkaimman pelaajan palkinnon, Hart Trophyn, ja täysin ansaitusti.

Hallin valinta korostaa palkinnon oikeaa luonnetta. Hart Trophyn saaja on pelaaja, jonka tärkeys korostuu nimenomaan suhteessa oman joukkueen muihin pelaajiin. Menneellä kaudella Hall oli New Jersey Devilsille niin tärkeä, että hänen henkilökohtainen onnistumisensa ratkaisi käytännössä, miten pitkälle joukkue menee. Tällä kertaa maksimisuoritus oli Stanley Cupin pudotuspelien ensimmäinen kierros.

Devilsin suomalaispuolustaja Sami Vatanen pääsi todistamaan Hallin touhuja aitiopaikalta, sillä molemmat kuuluivat joukkueen käytetyimpiin pelaajiin.

– Kyllähän Hall meille aika elintärkeä pelaaja on, niin kuin ollaan nähty. Hän tekee meille maaleja ja pelaa jokaisessa tilanteessa. Varsinkin hyökkäyspäässä hän on aivan huippuyksilö. Aina välillä hän kantaa koko joukkuetta selässään, etenkin tekemällä maaleja, Vatanen kommentoi talvella.

Runkosarjassa Hall teki 93 pistettä eli peräti 41 enemmän kuin Devilsin sisäisen pistepörssin kakkonen, tulokashyökkääjä Nico Hischier.

Hall kaupattiin Devilsiin Edmonton Oilersista kaksi vuotta sitten. Nyt hän vei Hart Trophyn Oilersin uuden ykköstähden Connor McDavidin nenän edestä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!