NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teppo Nummisen jalanjäljissä - Antti Raannan NHL-joukkue sai uuden kapteenin

14.9.2018 - 06:53:52


Ruotsalaispuolustaja Oliver Ekman-Larsson on jääkiekon NHL-liigajoukkue Arizona Coyotesin uusi kapteeni. "OEL" on Coyotes-historian neljäs kippari.

Ekman-Larsson on Teppo Nummisen (2001-03) jälkeen toinen puolustaja, joka on toiminut Arizonan kapteenina. Coyotes muutti Winnipegistä Arizonaan 1996. Muut kapteenit ovat olleet Keith Tkachuk (1996-2001) ja Shane Doan (2003-17).

- Oliver on mahtava pelaaja ja ihminen. Hän johtaa kaukalossa esimerkillään ja on yksi lajin parhaista puolustajista. Kaukalon ulkopuolella joukkuekaverit ja valmentajat ihailevat sekä kunnioittavat häntä. Hän on uskollinen, äärimmäinen ammattilainen ja raivokas taistelija, Arizonan General Manager John Chayka ylisti seuran verkkosivuilla.

Ekman-Larsson solmi kesällä jatkosopimuksen, joka pitää hänet Arizonassa kesään 2027 saakka.

- Tulee olemaan todella vaikeaa olla seuraava kapteeni Shane Doanin jälkeen, mutta uskon, että olen oppinut paljon häneltä. Olen kiitollinen tästä tilaisuudesta. Haluan kiittää Johnia ja "Tocia" (päävalmentaja Rick Tocchet), että he uskoivat minuun. On kunnia ja etuoikeus olla kapteeni NHL:ssä. Odotan innolla edessä olevaa haastetta, Ekman-Larsson sanoi.

Ekman-Larsson on edustanut koko kaudella 2010-11 alkaneen NHL-uransa ajan Arizonaa.

Arizonan ykkösmaalivahtina kiekkoja torjuu Antti Raanta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!