NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ei sitoutumista - Kekäläisen supertähdet lähtökuopissa?

14.9.2018 - 07:43:09


Jääkiekon NHL-liigaseura Columbus Blue Jacketsin supertähdet eivät suostuneet antamaan tarkkoja vastauksia kysymyksiin tulevaisuuden suunnitelmistaan torstaina harjoitusleirin käynnistyessä. Rivien välistä voi lukea, että hyökkääjä Artemi Panarinin ja maalivahti Sergei Bobrovskyn aika General Manager Jarmo Kekäläisen johtamassa seurassa tulee jossain vaiheessa päätökseen ennen ensi kesää.

- Olemme puhuneet koko kesän ajan. Meillä on ollut mukavia keskusteluja, mutta tänään on 13. syyskuuta. Tänään on takaraja. Tästä päivästä eteenpäin kyse on vain jääkiekosta, Panarin muotoili tulkin välityksellä NHL:n verkkosivujen mukaan.

Sekä Panarinista että Bobrovskysta on tulossa täysin vapaita pelaajia ensi vuoden heinäkuun alussa. Kahdesti NHL:n parhaaksi maalivahdiksi valittu Bobrovsky ei avannut tarkemmin aikomuksiaan, mutta ei tunnu olevan kovin sitoutunut Columbukseen.

- Kerroin tilanteen Blue Jacketsin seurajohdolle, joten he tietävät kaiken. He tietävät suunnitelmani tälle kaudelle ja he tietävät tulevaisuuden suunnitelmani, joten he tietävät kaiken, Bobrovsky sanoi.

Kekäläinen on tiukassa tilanteessa. Panarin ja Bobrosky ovat Columbuksen ehdottomia avainpelaajia, mutta suomalais-GM:llä on tuskin varaa päästää kaksikkoa menemään ensi kesänä ilman mitään korvausta.

Kekäläinen ei kuitenkaan tunnu ainakaan tällä sekunnilla olevan kauppaamassa kaksikkoa.

- Mikään ei ole muuttunut meidän mielessämme. Me rakastamme kumpaakin pelaajaa. Jatkamme työntekoa ja toivomme, että pystymme pitämään heidät Blue Jacketsissa, Kekäläinen totesi.

Columbus aloittaa runkosarjaurakkansa 4. lokakuuta Detroit Red Wingsin hallissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!