NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Voimme rakentaa tämän ympärille" - Miro Heiskanen pääsee kasvamaan joukkueessa, jonka avainpelaajat on kiinnitetty pitkälle tulevaisuuteen

14.9.2018 - 07:59:55


Jääkiekon NHL-liigaseura Dallas Starsin ei tarvitse mennä ensi kesää kohden tuskan hiki otsalla. Supertähti Tyler Seguin solmi torstaina jättimäisen jatkosopimuksen Dallasin kanssa. Uusi pesti pitää Seguinin Texasissa kesään 2027 saakka.

Seguinista olisi voinut tulla täysin vapaa pelaaja ensi heinäkuun alussa, mutta ei halunnut lähteä testaamaan markkina-arvoaan.

- Dallasista on tullut minulle koti ja rakastan tätä seuraa, Seguin totesi Starsin verkkosivuilla.

Seguinin jatkopesti on kahdeksan vuoden mittainen ja yhteisarvoltaan 78 miljoonaa dollaria. Hän tulee tienaamaan keskimäärin 9,85 miljoonaa kaudessa.

Seguin olisi voinut saada ensi kesän vapailta markkinoilta enemmän rahaa, mutta raha ei ole hänelle ainoa tärkeä asia.

- Halusin reilun sopimuksen, mutta en halunnut rajoittaa joukkueeni mahdollisuuksia (palkkakaton suhteen). Haluan voittaa, se on ykköstavoitteeni. Siitä puhuimme Jimin (Starsin General Manager Nill) kanssa, Seguin kertoi.

Seguin tuli Dallasiin kesällä 2013 Boston Bruinsista. Hän on ollut viimeisen viiden kauden eli Stars-uransa aikana NHL:n kuudenneksi tehokkain pelaaja. Enemmän pisteitä kausilla 2013-18 ovat keränneet vain Sidney Crosby, Patrick Kane, Stars-kapteeni Jamie Benn, Alexander Ovetshkin ja Claude Giroux.

Suomalainen superlupaus Miro Heiskanen on aloittamassa NHL-uraansa tänä syksynä Dallasin paidassa. Heiskanen pääsee joukkueeseen, jonka avainpelaajat on nyt kaikki kiinnitetty pitkälle tulevaisuuteen.

Seguinin pesti on siis voimassa kesään 2027 saakka. Bennin pesti ulottuu kesään 2025, hyökkääjä Alexander Radulovin 2022, puolustaja John Klingbergin 2022 ja maalivahti Ben Bishopin 2023 saakka.

- Nyt tiedämme, että voimme rakentaa tämän ympärille. Elämme palkkakattomaailmassa ja nyt tiedämme, mikä runkomme on. Se helpottaa tulevien pelaajakauppojen ja -sopimusten tekemistä, Nill iloitsi.

Dallas aloittaa runkosarjaurakkansa 4. lokakuuta kotiottelulla Arizona Coyotesia vastaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!