NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikä Henrik Lundqvistia riivaa – ”Keskusteluja on kyllä käyty”

25.9.2018 - 19:04:00


NEW YORK. Tähtimaalivahti Henrik Lundqvistin viime kausi jääkiekon NHL:ssä jäi karkeasti alle tason. Myös harjoitusotteluiden syksyssä vaikeuksia on piisannut.

New York Rangersin ykköstorjuja on pelannut kahdessa harjoitusottelussa. Maalivahtitilastot antavat osviittaa vasta pidemmässä juoksussa; jotain silti kertovat torjuntaprosentti 83,8 ja päästettyjen maalien keskiarvo 5,37.

Varsinkin viikon takaisessa Philadelphia Flyers -ottelussa Lundqvistilla oli imu päällä. Matsin jälkeen hän myönsi auliisti ajoituksensa olleen täysin kateissa. Maanantaina New Jersey Devilsiä vastaan otteet paranivat.

– Olo kentällä oli paljon parempi ja mukavampi. Ensimmäisen pelin jälkeen käytiin kyllä keskusteluja. Viime päivät on katseltu paljon videota (maalivahtivalmentaja) Benoit Allairen kanssa, Lundqvist kertoi maanantaina Madison Square Gardenissa.

– Nyt olen vähän säätänyt pelaamista, ja Devils-matsi oli askel kohti parempaa. Viimeiset kolme päivää ovat olleet harjoitusleirillä parhaani tähän mennessä.

Rangers voitti kotihallissaan Devilsin 4-3. Voittomaalin teki Vinni Lettieri jatkoajalla.

– Pelaamisessamme oli upeasti vauhtia, ja kiekollinen peli sujui mainiosti. Varsinkaan kahdessa ensimmäisessä erässä emme antaneet vastustajalle hyviä maalintekopaikkoja. Joukkue pelasi yhtenäisesti. Siitä oli todella paljon hyötyä maalivahdille, sanoi Lundqvist.

Harjoitusotteluista Rangersille on tullut kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Suomalaishyökkääjä Ville Meskanen on ainakin toistaiseksi joukkueen vahvuudessa. Kentälle hän on tosin päässyt vain yhdessä harjoituspelissä.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marc Marquez juhli MotoGP:ssä

16.6.2019 17:09:48

 

 

Fernando Alonso voitti Le Mansin

16.6.2019 17:04:30