NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Hän todellakin luistelee, se on iso osa hänen peliään" - valmentajan luottamus Markus Nutivaaraan kasvaa

11.10.2018 - 09:32:45


Markus Nutivaara on ottanut onnistuneesti roolia Columbus Blue Jacketsin takalinjoilla jääkiekon NHL-liigakauden alkumetreillä. Columbuksen puolustuksesta puuttuu loukkaantunut ykkösnimi Seth Jones.

- Yksi asia "Nutissa" osuu silmään: hän todellakin luistelee. Se on iso osa hänen peliään. Hän pelasi todella hyvin, Columbuksen päävalmentaja John Tortorella kehui tiistain voitto-ottelun jälkeen.

Kolmatta kauttaan NHL:ssä aloittava Nutivaara pelaa Columbuksen kakkospakkiparissa Ryan Murrayn rinnalla.

- Me luemme toistemme peliä. Meidän ei tarvitse juurikaan puhua jäällä. Tunnemme toisemme tarpeeksi hyvin, kesän 2012 NHL-draftissa numerolla kaksi varattu Murray totesi.

Vaarana on vain se, että kumpikin lähtee hyökkäämään liian innokkaasti.

- Täytyy pystyä luistelemaan takaisin ja ottamaan kiinni ne hyökkääjät. Se on riskinä. Minä ja Murray luotamme toisiimme, Nutivaara säesti.

Kaksikon hyökkäyspelistä oli esimerkkinä Columbuksen voittomaali tiistain Colorado-ottelussa. Nutivaara antoi ratkaisevan syötön venäläistähti Artemi Panarinille.

- "Nuti" on tarpeeksi fiksu pelaaja tietääkseen, että kun hänellä oli uusi tilaisuus ampua, niin hän ajatteli: "En osaa tehdä maaleja, niin syötän Breadille (Panarin). Ja Bread teki maalin", Tortorella hymyili.

- Panarin on pyytänyt puolitoista vuotta, että syötän hänelle. Näin siinä väylän. Bread oli siellä. En ajatellut kahdesti, Nutivaara vahvisti.

Tortorellan luottamus pakkipariin vain kasvaa.

- Aloitimme peluuttamalla Zach Werenskiä ja David Savardia vastustajan ykkösketjua vastaan. Lopulta peluutiumme "Nutia" ja Murrayta heitä vastaan, Tortorella sanoi.

Nutivaara on kerännyt kauden kolmessa ensimmäisesä ottelussa tehot 0+2.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferrari myönsi munineensa

25.5.2019 21:06:13