VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Hänen luovuutensa on jotain, mitä ei voi opettaa" - Floridassa ollaan innoissaan Aleksi Heponiemestä

21.11.2018 - 09:20:40


Jääkiekon NHL-liigaseura Florida Panthers varasi hyökkääjä Aleksi Heponiemen kesän 2017 draftin toisella kierroksella. Floridassa ollaan innoissaan suomalaislupauksen kehityksestä.

Heponiemen pelikäsitystä kukaan ei ole epäillyt. Mutta hän oli todella hento nuorukainen puolitoista vuotta sitten NHL-draftin aikaan.

- Heponiemen koko oli huolenaihe, mutta se ei ole ongelma enää. Hänestä on tullut paljon vahvempi, mutta se ei ole vaikuttanut hänen taitoihinsa. Hän on moniulotteinen pelaaja, Floridan General Manager Dale Tallon sanoi seuran verkkosivuilla.

Panthersissa työskentelevä entinen NHL-huippupuolustaja Bryan McCabe kävi seuraamassa Heponiemeä marraskussa pelatussa alle 20-vuotiaiden neljän maan turnauksessa, jossa Suomi voitti kaikki kolme otteluaan.

- Heponiemen luovuus on jotain, mitä ei voi opettaa. Hän pystyy vetämään pelaajia puoleensa ja sitten löytää vaikeisiin paikkoihin vauhdilla menevät jätkät. Hän on onnistunut siinä hyvin. Hän on aloittanut hienosti miesten liigassa Suomessa, McCabe ihasteli.

Heponiemi loisti kahdella edellisellä kaudella WHL-junioriliigassa. Nyt 19-vuotias huippulupaus pelaa SM-liigaa Oulun Kärpissä. Heponiemi jakaa tällä hetkellä SM-liigan syöttöpörssin kärkipaikkaa.

- Heponiemen on ehkä jopa helpompi pelata parempien tai kokeneempien pelaajien kanssa. Hän näkee joukkuekaverinsa niin hyvin. Hän on niin epäitsekäs, loistava syöttäjä ja hänellä on todella hieno pelinäkemys, Tallon kehui.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!