NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Alexander Ovetshkin repi kaulaa maalipörssissä - Patrik Laine ei mahdu enää kymppisakkiin

11.1.2019 - 09:19:14


Washington Capitalsin Alexander Ovetshkin otti hieman lisää elintilaa itselleen jääkiekon NHL-liigan maalipörssin kärjessä torstaina. Ovetshkin heilutti verkkoa kahdesti, kun Washington kukisti Boston Bruinsin vieraissa 4-2.

Ovetshkinilla on nyt kasassa 32 maalia. Kakkossijaa jakavat Buffalo Sabresin Jeff Skinner ja torstaina kahdesti osunut Toronto Maple Leafsin John Tavares. Kumpikin on maalannut 29 kertaa.

Torstaina kahdesti maalannut Tampa Bay Lightningin Brayden Point (28) nousi neljänneksi. Colorado Avalanchen Gabriel Landeskog (27) on viidentenä.

Calgary Flamesin Johnny Gaudreau (26), Coloradon Nathan MacKinnon (26) ja torstaina kahdesti maalannut Edmonton Oilersin Connor McDavid (26) jakavat kuudetta sijaa. Top kympin täydentävät Boston Bruinsin David Pastrnak (25) ja San Jose Sharksin Joe Pavelski (25).

Winnipeg Jetsin Patrik Laine jakaa 24 osumallaan NHL:n maalipörssin 11. sijaa. Laine on jäänyt ilman maalia viidessä peräkkäisessä ottelussa ja on heiluttanut verkkoa vain kolme kertaa mielipuolisen marraskuunsa jälkeen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Francesco Totti jätti AS Roman

17.6.2019 16:14:19