NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pitkän pelikiellon kärsinyt Nashvillen hyökkääjä avautui juomisestaan: "Retkahdin 23 kuukauden raittiuden jälkeen"

12.1.2019 - 08:30:12


Jääkiekkoilija Austin Watson on avautunut alkoholiongelmastaan Instragramissa. Nashville Predatorsin yhdysvaltalaishyökkääjä kärsi kauden alussa pitkän pelikiellon.

Watson pidätettiin kesällä perheväkivallasta. Myös hänen kihlatullaan Jenniferillä on ollut ongelmia alkoholin kanssa.

- Olen kärsinyt ahdistuksesta, masennuksesta ja alkoholismista 18-vuotiaasta lähtien. Pysyin raittina 23 kuukautta viime toukokuuhun asti. Kesäkuun 16. päivän (pidätyspäivä) tapahtumien jälkeen menin vapaaehtoisesti NHL:n päihdeohjelmaan. Olen tällä hetkellä selvä ja sitoutunut terveelliseen elämäntapaan, jotta voin olla sellainen isä, kumppani, joukkuekaveri ja ihminen, jollainen haluan olla, sunnuntaina 27 vuotta täyttävä Watson kirjoitti Instragramissa.

NHL asetti Watsonin alunperin 27 ottelun pelikieltoon, mutta välimieskäsittely lyhensi tuomion 18 otteluun. Hän on ehtinyt pelata tällä kaudella 28 kamppailussa tehoilla 6+2=8.

Nashville varasi Watsonin kesän 2010 NHL-draftin ensimmäisellä kierroksella numerolla 18. Kiekkoilijan ja hänen kihlattunsa elämä tuntuu kääntyneen parempaan suuntaan kesän jälkeen.

- Jennifer ja minä olemme hyvässä tilanteessa. Olemme terveitä, onnellisia ja kumpikin sitoutuneita omaan raittiuteemme. Olemme oppineet virheistämme. Haluamme vain kasvattaa tyttäremme Olivian mahdollisimman terveessä ja rakkaassa ympäristössä, Watson jatkoi.

Watson on alle 18-vuotiaiden maailmanmestari vuosimallia 2010. Hän edusti USA:ta alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa 2012.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!