NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"En voi menettää malttiani ja kohdella valmentajaa tuolla tavalla" - Mikko Rantasen ketjukaveri katuu purkaustaan

12.1.2019 - 09:27:12


Hyökkääjä Mikko Rantasen edustamalla Colorado Avalanchella ei pyyhi tällä hetkellä vahvasti jääkiekon NHL-liigassa. Tuska tuli rumasti julki keskiviikkona, kun supertähti Nathan MacKinnon kimpaantui vaihtoaitiossa päävalmentaja Jared Bednarille.

Calgary Flames oli juuri sinetöinyt voittonsa tyhjiin, kun MacKinnonin nähtiin huutavan Bednarille.

- En voi tehdä tuollaista. Olin vain turhautunut. Taisimme olla hävinnyt kahdeksan kertaa yhdeksässä ottelussa ja (Calgaryn hyökkääjä Matthew) Tkachuk osui juuri tyhjiin ja olin todella turhautunut, MacKinnon kertoi NHL:n verkkosivuilla.

Rantasen sentterinä pelaava MacKinnon on NHL:n pistepörssissä neljäntenä. Kanadalainen sijoittui viime kaudella NHL:n arvokkaimman pelaajan äänestyksessä toiseksi.

- Mielestäni meidän olisi pitänyt ottaa maalivahti pois aikaisemmin eikä Bednar tehnyt sitä. Siitä se kaikki johtui. En voi menettää malttiani ja kohdella valmentajaa tuolla tavalla, MacKinnon jatkoi.

Bednar otti tilanteen rauhallisesti.

- Tuota rakastan Nathanissa ja tietyissä muissa joukkueemme pelaajissa. Heillä on se palo, tunne ja intohimo pelissään. Se on tärkeä osa peliä ja se tekee hänestä niin hyvän. En halua hillitä sitä, Bednar sanoi.

Alamäkeen ajautunut Colorado on enää kahden pisteen turvin Läntisen konferenssin playoff-viivan yläpuolella. Avalanche vierailee lauantaina Montreal Canadiensin hallissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!