NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikael Granlund: ”Apina selässä tai ei, maalinteko on aina kivaa”

11.2.2019 - 05:00:00


NEW YORK. Minnesota Wildin NHL-hyökkääjä Mikael Granlund onnistui viimein maalinteossa, mutta Wildille jäi sunnuntaina luu käteen New Yorkissa.

Wild hävisi Brooklynissä NY Islandersille 1-2. “Granny” ei ollut tehnyt maalia 14 otteluun, mutta nyt Jason Zucker petasi paikan, josta ei käynyt kieltäytyminen.

– Apina selässä tai ei, kyllä maalin tekeminen on aina kivaa. Sain kyllä todella hyvän syötön siinä, Granlund kertasi Barclays Centerin pukukopissa.

Suomalaissoturin ilme vakavoitui pian. Wild on hävinnyt kuudesta viime ottelustaan viisi. NHL:n äärimmäisen tiukassa läntisessä konferenssissa kylmiin putkiin ei ole varaa.

– Tasainen vääntö oli. Alussa jouduttiin takaa-ajoasemaan, mutta parannettiin siitä. Lopussa oli pari kovaa mylläkkää vastustajan maalilla, mutta ei ihan saatu tarvittavaa tasoitusmaalia.

– Mutta sellaista se on välillä. Pitää vaan löytää keinot voittaa. Tiukka on sarja, mutta nyt on edessä kotiotteluiden putki, joka voi auttaa, Granlund sanoi.

Tiistaina Wildilla alkaa kotiotteluiden sarja, jonka aikana vieraiksi tulevat Philadelphia Flyers, New Jersey Devils, St Louis Blues ja Anaheim Ducks.

Pasi Tuominen
Brooklyn, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KuPS aloittaa Varsovassa

19.7.2019 12:35:37