NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Täytyy olla varovainen, kun ihmiset alkavat kehumaan" - jättiyllätystä virittelevä Arizona Coyotes yrittää pysyä tyynenä

15.3.2019 - 09:30:32


Arizona Coyotes on nähty jääkiekon NHL-liigan pudotuspeleissä viimeksi keväällä 2012. Torstaina Coyotes otti jälleen yhden askeleen eteenpäin tuon kuivan jakson katkaisemiseksi.

Arizona jyräsi Anaheim Ducksin kotonaan 6-1. Coyotesin sankareita olivat NHL-uransa ensimmäisen hattutempun tehnyt hyökkääjä Vinnie Hinostroza ja 36 kertaa kiekon eteen venynyt maalivahti Darcy Kuemper.

- Olen innoissani. En ole varmaan tehnyt kolmea maalia yhdessä ottelussa juniorivuosieni jälkeen. Ei sitä hattutemppua ajattele, mutta kun se tapahtuu, niin se on erityistä. Nyt se tuli tärkeään paikkaan, kun yritämme pitää kiinni playoff-paikasta, Hinostroza hehkutti NHL:n verkkosivuilla.

Arizona on voittanut viimeisestä 12 ottelustaan 10. Läntisen konferenssin viimeisellä playoff-paikalla majaileva Coyotes on nyt kolme pistettä edellä juuri viivan alapuolella vaanivaa Minnesotaa. Yhden ottelun vähemmän pelannut Colorado on viisi pistettä Arizonaa perässä. Chicago unelmoi playoff-paikasta kuuden pisteen päässä Coyotesista.

NHL-kauden ennakkospekulaatioissa Arizonalle ei annettu juurikaan toiveita pudotuspelien suhteen. Coyotesin päävalmentaja Rick Tocchet varoitteleekin mopon keulimisesta, nyt kun hänen suojattinsa ovat yksi NHL:n kuumimmista joukkueista.

- Kaikki varmaan katsovat sarjataulukkoa, mutta me emme aio keskittyä siihen. Meidän täytyy keskittyä omaan joukkueeseemme. Täytyy olla varovainen, kun ihmiset alkavat innostumaan ja kehumaan meitä. Emme saa ottaa jalkaa pois kaasupolkimelta, Tocchet muistutti.

Maaliskuun lopusta tulee huikea Arizonassa. Coyotes kohtaa peräkkäisissä otteluissa juuri Chicagon, Coloradon ja Minnesotan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!