NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Patrik Laine pääsee ulkoilemaan lokakuussa - Jets kohtaa Flamesin

16.3.2019 - 06:05:16


Patrik Laine pääsee pelaamaan toisessa jääkiekon NHL-liigan ulkoilmaottelussaan ensi lokakuussa. NHL ilmoitti perjantaina, että Laineen Winnipeg Jets ja Calgary Flames kohtaavat ensi kauden Heritage Classic -ulkoilmaottelussa.

Jets ja Flames kohtaavat Saskatchewanin provinssin Reginassa 26. lokakuuta 2019. Pelipaikkana on kanadalaisen jalkapallon CFL-liigan Saskatchwan Roughriders -seuran Mosaic Stadium. Stadion vetää kanadalaisen jalkapallon otteluihin 33,350 katsojaa.

Jetsin ja Flamesin taisto tulee olemaan NHL:n 28:s ulkona pelattava runkosarjaottelu. Se on samalla ensimmäinen kanadalaisessa ei-NHL-kaupungissa järjestettävä runkosarjaottelu.

Sekä Winnipegille että Calgarylle ulkoilmaottelu on seuran historian toinen. Jets pelasi Heritage Classicissa 2016 ja Flames 2011.

Winnipeg hävisi lokakuussa 2016 kotonaan Edmonton Oilersille. Siinä ulkoilmaottelussa nähtiin Laineen lisäksi tuolloin Jetsiä edustanut Joel Armia sekä Oilersin Jesse Puljujärvi.

Laineen ohella Winnipegin tämän hetken suomalaisiin sopimuspelaajiin kuuluvat hyökkääjä Kristian Vesalainen ja puolustaja Sami Niku. Puolustaja Juuso Välimäki on Calgaryn sopimuspelaajia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!