NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Aleksander Barkov sai tunnustusta NHL-pelaajien äänestyksessä – valittiin koko sarjan aliarvostetuimmaksi pelaajaksi

20.3.2019 - 16:13:32


NHL-seura Florida Panthersin suomalaistähti Aleksander Barkov ei kerää järin suuria otsikoita Pohjois-Amerikassa – vaikka syytä olisi - mutta NHL-pelaajat sentään tietävät sentterin arvon.

Se tuli jälleen kerran ilmi, kun NHL:n pelaajayhdistys järjesti pelaajille kyselyn. Yksi kysymys kuului, kuka on NHL:n aliarvostetuin pelaaja? Ja ykköseksi nousi Barkov, joka keräsi 21,5 prosenttia kaikista äänistä.

Toiseksi tuli Washington Capitalsin Nicklas Bäckström, joka sai reilut 11 prosenttia äänistä. Myös Mikko Rantanen pääsi listalle mukaan, sillä hän on pelaajien mielestä viidenneksi aliarvostetuin pelaaja. Rantanen sai 4,4 prosenttia äänistä.

Barkov loisti myös toisessa kategoriassa, jossa kysyttiin NHL:n taitavinta hyökkääjää. Voiton vei Edmonton Oilersin Connor McDavid, joka sai 63,6 prosenttia äänistä. Barkov sai viidenneksi eniten ääniä (1,7 prosenttia).

Patrik Laine sai kunniaa yhdessä kategoriassa: pelaajien mielestä hänellä on sarjan kolmanneksi paras laukaus. Laine keräsi 12,6 prosenttia äänistä. Capitalsin Alexander Ovechkin sai eniten ääniä (50,2 prosenttia).

Myös Nashville Predatorsin Pekka Rinne sai tunnustusta, kun hänet valittiin NHL:n toiseksi parhaaksi maalivahdiksi. Rinne sai 17,3 prosenttia äänistä, kun taas ykköseksi valitun Carey Pricen osuus oli 29,9 prosenttia.

Kyselyssä käsiteltiin myös kaukalon ulkopuolisia asioita, kuten kuka on paras pukeutuja tai kenellä on parhaat hiukset. Parhaaksi pukeutujaksi valittiin New York Rangersin maalivahti Henrik Lundqvist. Myös upeimmat hiukset tulevat Ruotsista, sillä voiton vei San Jose Sharksin Erik Karlsson.

Kyselyyn vastasi yli 500 pelaajaa.

Lähde: nhlpa.com


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!