NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ovetshkin ei sulattanut hylättyä maalia - Saku Mäenalanen sijaiskärsijänä

23.4.2019 - 08:40:20


Washington Capitalsilta hylättiin tärkeään paikkaan tullut maali jääkiekon NHL-liigan pudotuspeleissä maanantaina. Capitalsin supertähti Alexander Ovetshkin ei sulattanut tuomiota.

Ovetshkin survoi päätöserän puolivälissä kiekon maaliin Carolina Hurricanesin verjänvartija Petr Mrazekin alta. Se osuma olisi tasoittanut tilanteen 3-3:een.

- Meidän mielestämme kiekko oli vapaana. Se oli vielä pelattavissa, Washingtonin päävalmentaja Todd Reirden sanoi NHL:n verkkosivuilla.

NHL:n virallisen selityksen mukaan Ovetshkin esti Mrazekia työntämällä veräjänvartijan suojuksia, mikä aiheutti kiekon maaliin menon.

- Minä näin kiekon. Se ei ollut Mrazekin hallussa, hän ei nähnyt sitä. Eipä sille voi enää mitään, Ovetshkin säesti Capitalsin verkkosivuilla.

Katso hylätty maali:

http://www.nbcsports.com/video/capitals-potential-tying-goal-disallowed-third-period-game-6

Alle kaksi minuuttia myöhemmin Carolinan kapteeni Justin Williams ohjasi lukemiksi 4-2. Hurricanes voitti lopulta kotonaan 5-2 ja tasoitti pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarjan 3-3:een.

Ovetshkin ei ollut enää todistamssa päätössummeria. Hän huitaisi 68 sekuntia ennen loppua Carolinan suomalaistulokas Saku Mäenalasta ja puhui itselleen vielä suihkukomennuksen.

Washington isännöi ratkaisevaa seitsemättä ottelua keskiviikkona.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!