NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pettynyt Pekka Rinne: "Rakastan tätä joukkuetta, meidän täytyy vain näyttää potentiaalimme"

23.4.2019 - 09:00:07


Maalivahti Pekka Rinteen unelma jääkiekon NHL-liigan Stanley Cup -mestaruudesta siirtyi jälleen ainakin vuodella eteenpäin. Rinteen Nashville Predators tippui jatkosta NHL:n pudotuspeleissä maanantaina.

Dallas Stars kukisti Nashvillen kotonaan 2-1. Ratkaisu nähtiin ensimmäisessä jatkoerässä. Dallas vei ensimmäisen kierroksen ottelusarjan nimiinsä voitoin 4-2.

- Tämä on rankkaa. Ottelu päättyyi juuri ja kausi on ohi. Samalla haluan onnitella Dallas Starsia. He pelasivat hyvin läpi ottelusarjan. Tämä oli hyvä ottelusarja. Meidän täytyy oppia tästä ja jatkaa eteenpäin, Rinne pyöritteli Nashvillen verkkosivuilla.

Rinne torjui 77 minuuttia kestäneen ottelun aikana 49 kertaa.

- Rinne oli loistava. Hän pelasi todella vahvan ottelun ja antoi meille mahdollisuuden voittaa. Hän teki paljon isoja torjuntoja ottelun aikana. On valitettavaa, että tämä päättyi tällä tavalla, Nashvillen päävalmentaja Peter Laviolette kehui ja manaili.

Nashville eteni Stanley Cup -finaaleihin keväällä 2017. Vuosi sitten Predators lähti pudotuspeleihin NHL:n runkosarjamestarina, mutta playoff-taival päättyi toisella kierroksella. Tällä kaudella Nashville voitti runkosarjassa oman divisioonansa, mutta pudotuspeleissä matka päättyi heti ensimmäisellä kierroksella.

- Minä rakastan tätä joukkuetta, rakastan joukkuekavereitani. Mielestäni meillä on todella vahva ryhmä. Minä uskon, että meillä on potentiaalia. Meidän täytyy vain näyttää se ihmisille, Rinne sanoi.

Rinne on 36-vuotias. Hänen sopimuksensa Nashvillen kanssa ulottuu kesään 2021 saakka.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!