NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Uusia sotasuunnitelmia" - Kärppien pitää iskeä takaisin torstaina

24.4.2019 - 07:15:38


Jääkiekon SM-liigan runkosarjan ylivoimainen ykkönen Kärpät joutui taipumaan Hämeenlinnan Pallokerhon hallissa loppuottelusarjan toisessa kohtaamisessa tiistaina. HPK kukisti Kärpät 3-1 ja tasoitti finaalisarjan voitot 1-1:een.

HPK käänsi kamppailun edukseen toisen erän puolivälin pikamaaleilla. Janne Tavi tasoitti ylivoimalla 1-1:een ja Teemu Turunen osui vain 14 sekuntia myöhemmin.

– Ensimmäisessä pelissä maalit tasaviisikoin 0-0, tässä pelissä 1-1. Ensimmäisessä pelissä voitettiin ylivoimataisto 2-1, tänään he voittivat 2-0. Se oli mielestäni suurin ratkaisu tänään, Kärppien tähtihyökkääjä Jussi Jokinen kommentoi Kaleva-lehdelle.

Tavi maalasi uudestaan ylivoimalla kolmannen erän alussa.

– Minulla oli siinä lopussa vielä usko, että yksi laukaus, yksi maali olisi voinut saada HPK:lle vielä paniikin. Sitä nyt ei tullut, Kärppien valmentaja Mikko Manner sanoi.

Joukkueet kohtaavat seuraavaksi Oulussa torstaina.

- HPK oli hyvä tänään, ehkä vähän terävämpi ja ansaitsi voittonsa. Ei auta muuta kuin mennä takaisin Ouluun ja keksiä uusia sotasuunnitelmia, joilla isketään takaisin torstaina, Kärppien puolustaja Jani Hakanpää totesi seuran verkkosivuilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!