NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Saako Leijonat uusia NHL-vahvituksia? Näin kommentoi Jukka Jalonen

24.4.2019 - 20:14:49


Nashville Predatorsin ja Toronto Maple Leafsin kausi NHL:ssä on ohi. Nyt kysymys kuuluu, tuleeko näistä joukkueista apuja jääkiekkoleijonien MM-ryhmään.

Maajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen kommentoi tilannetta keskiviikkona C Moren MM-kisainfossa. NHL-pelaajien kanssa yhteyttä pitää maajoukkueen GM Jere Lehtinen.

- Tänään hän on varmaan Nashvillen suuntaan ja mahdollisesti huomisen päivän aikana Kapaseen, Jalonen kommentoi keskiviikkona.

NHL-apujen vähäinen määrä on puhuttanut paljon tänä keväänä. Jalosen mukaan jalkeilla on kuitenkin erittäin nälkäinen ryhmä tällä hetkellä.

- Tässä on ihan sama fiilis, kun valmentaisi kakskymppisten maajoukkuetta. Enkä tarkoita nyt sitä, että pelaajat olisivat yhtä nuoria, vaan sitä, että pelaajien halu, asenne ja tahto on yhtä kova päästä kisoihin, Jalonen hehkutti.

Esimerkiksi Jalonen nosti Tapparan 36-vuotiaan Kristian Kuuselan.

- Kun kysyin häneltä halukkuutta lähteä taistelemaan kisapaikasta, niin hän oli heti valmis lähtemään, vaikka en tosin luvannutkaan mitään. Hän sanoi, että luuli näiden hommien olevan jo hänen osalta ohi, mutta lähtee ilman muuta katsomaan, josko pääsisi kisoihin. Ihan samalla tavalla hän tuolla nyt sitten vääntää kuin vaikkapa joku Kaapo Kakko, Jalonen kiitteli.

Ville Hirvonen, Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!