NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vapautuvatko Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen Leijonien käyttöön? Asiantuntija uskoo niin

24.4.2019 - 22:10:55


Jääkiekon NHL:ssä pelataan jälleen ensi yönä Suomen aikaa tarunhohtoinen Game seven, kun Washington Capitals ja Carolina Hurricanes kohtaavat itäisen konferenssin ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelussa.

Carolina on yllättänyt rajusti ja pystynyt haastamaan todenteolla hallitsevan Stanley Cup-mestarin. Mutta kantaako yllätys vielä Game sevenissä?

- Carolina on todella upea tarina. He todella ovat sitä. Mutta sille on syynsä, että Washington on puolustava Stanley Cup-mestari. Minusta tuntuu, että Washington löytää keinot voittaa Game sevenin, NHL.comin asiantuntija Brian Compton sanoo.

Yksi yksittäinen pelaaja voi kääntää ottelun Capitalsin eduksi.

- Aleksandr Ovetshkin uhmaa todennäköisyyksiä ja ei näytä ollenkaan hiipumisen merkkejä. Hän on varmasti valtavassa roolissa. Odotan myös, että Braden Holtby pelaa ison pelin, Compton jatkoi ja ennusti Capitalsille 4-1-voittoa ottelusta.

Mikäli Comptonin veikkaus osuu maaliin, niin Carolinan suomalaistähdet Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen vapautuvat MM-Leijonien käyttöön. Ahon sopimus on katkolla, joten hänen tuleminen MM-turnaukseen on isompi kysymysmerkki.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!