NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nashvillen tähtipuolustaja vastasi siirtohuhuihin: "Haluan olla osa ratkaisua"

25.4.2019 - 08:21:51


Nashville Predatorsin unelma jääkiekon NHL-liigan Stanley Cup -mestaruudesta tuhoutui tänä keväänä jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Dallas Stars tiputti Nashvillen jatkosta voitoin 4-2.

Saman tien käynnistyivät siirtohuhut Nashvillessa. Niiden kohteena on ennen kaikkea Predatorsin tähtipuolustaja P.K. Subban, joka sai kritiikkiä playoff-otteistaan.

- Nashville on paikka, jossa haluaisin jatkaa uraani. On vaikea kuvitella, että en pelaisi Nashvillessä. Se on hieno kaupunki, Subban vastasi siirtohuhuihin.

Sotshissa olympiakultaa vuollut Subban tuli Nashvilleen kesällä 2016 Montreal Canadiensista. Hänet valittiin NHL:n parhaaksi puolustajaksi 2013.

Subban tienaa yhdeksän miljoonaa dollaria kaudessa. Hänen sopimuksensa ulottuu kesään 2022 saakka.

- Mutta olen joukkueen kovapalkkaisin pelaaja ja sen mukana tulee vastuuta. Kuten muillakin, niin vastuu on minulla siitä, että emme voittaneet ensimmäisellä kierroksella emmekä saavuttaneet sitä, mitä tavoittelmme.

- Toivottavasti olen osa ratkaisua. Mutta samalla ymmärrän, että tämä seura ansaitsee ja vaatii parasta - ja niin sen pitääkin. Tämä kaupunki ja fanit ansaitsevat parhaan mahdollisen joukkueen ensi syyskuussa. Minä rakastan tämän joukkueen runkoa ja jätkiä täällä. Voin vain toivoa jatkossakin pääseväni auttamaan tätä joukkuetta voittamaan mestaruuden.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!