NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Aleksi Heponiemi solmi NHL-sopimuksen

16.5.2019 - 05:30:23


Hyökkääjä Aleksi Heponiemi palaa rapakon taakse. Jääkiekon NHL-liigaseura Florida Panthers solmi keskiviikkona kolmen vuoden sopimuksen suomalaislupauksen kanssa.

Heponiemi vietti tämän kauden SM-liigan Oulun Kärpissä. Hän saalisti runkosarjan 50 ottelussa 14+30=46 tehopistettä. Heponiemi voitti tulokkaiden pistepörssin ja sijoittui koko liigan pistepörssissä 12:nneksi.

- Heponiemi on suunnattoman taitava ja dynaaminen pelaaja, jolla on loistava pelinäkemys ja kiekkoäly. Aleksi on ollut eliittipelaaja jokaisella tasolla ja johtaja voittavissa joukkueissa sekä junioreissa että kansainvälisissä peleissä, Floridan General Manager Dale Tallon ylisti seuran verkkosivuilla.

Heponiemen kausi SM-liigassa katkesi hetkeksi, kun Ilves-kasvatti kävi voittamassa nuorten MM-kultaa Suomen paidassa. Hän sijoittui MM-turnauksen pistepörssissä kakkoseksi.

- Uskomme, että Aleksi tulee olemaan tärkeä palanen seuramme menestyksessä tulevina vuosina, Tallon jatkoi.

Florida varasi Heponiemen kesän 2017 NHL-draftin toisella kierroksella. Hän vietti kaudet 2016-18 rapakon takana WHL-junioriliigan Swift Current Broncosissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jälleen dopingkäry Venäjällä

29.5.2020 17:16:29