NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Luontaiset johtajan taidot ja vahva luonne" - vuoden 2016 nuorten maailmanmestari solmi NHL-sopimuksen

16.5.2019 - 09:40:54


Jääkiekon vuoden 2016 nuorten maailmanmestari Kasper Björkqvist on valmis seuraavaan haasteeseen urallaan. Björkqvist allekirjoitti keskiviikkona kahden vuoden NHL-sopimuksen Pittsburgh Penguinsin kanssa.

Björkqvist on viettänyt viimeiset kolme vuotta USA:n yliopistosarjan Providence Collegessa. Kesällä 22 vuotta täyttävän suomalaishyökkääjän tehopisteet noiden kolmen kauden aikana ovat olleet 3+6=9, 16+7=23 ja 17+13=30.

- Olimme todella tyytyväisiä Kasperin tehojen tasaiseen kasvuun. Tiedän, että Kasper odotti sitä parannusta omissa numeroissaan joka kaudella. Hän on myös todella kurinalainen jääkiekkoilija, joka pelaa joukkuepeliä, Penguinsin apulais-GM Bill Guerin kommentoi seuran verkkosivuilla.

Providence eteni tällä kaudella aina yliopistosarjan lopputurnauksen huipennukseen eli Frozen Fouriin.

- Kasper onnistui tekemään tehoja tärkeissä otteluissa läpi yliopistouransa. Providencen hienossa kiekko-ohjelmassa pelaaminen tiesi sitä, että hän pääsi yliopistosarjan turnauksessa pitkälle joka kaudella, joten hän sai paljon loistavaa kokemusta, Guerin jatkoi.

Björkqvist toimi tällä kaudella Providencen kapteenina.

- Björkqvistilla on luontaiset johtajan taidot ja vahva luonne, Guerin kehui.

Pittsburghin organisaatiossa alkaa olemaan todella paljon suomalaisväriä. Penguinsin sopimuspelaajiin kuuluvat tällä hetkellä Björkqvistin lisäksi puolustajat Olli Määttä, Juuso Riikola ja Niclas Almari sekä hyökkääjä Oula Palve.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jälleen dopingkäry Venäjällä

29.5.2020 17:16:29