NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

New York Rangersin apulais-GM draftin tähtikaksikosta: "Saamme joka tapauksessa hitonmoisen pelaajan"

20.5.2019 - 06:20:12


Jääkiekon NHL-liigaseura New York Rangersin apulais-GM Chris Drury on tällä hetkellä USA:n maajoukkueen General Managerina Slovakian MM-kisoissa. Drury pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä USA:n huippulupaus Jack Hughesia ja paikan päällä Suomen Kaapo Kakkoa.

- Hughes on totta kai loistava poika. Jack on sopinut hyvin (USA:n) joukkueeseen. Hän ei tietenkään pelaa sitä yli 20 minuuttia ottelua kohden, mitä hän teki nuorten joukkueissa. Mutta hän on oppinut paljon. Hän istuu pukukopissa Patrick Kanen vieressä, mikä ei koskaan ole huono asia, Drury kertoi TSN-kanavan haastattelussa.

Rangers varaa kesän NHL-draftissa numerolla kaksi. New Jersey Devilsillä on ykkösvuoro, joten Devils saa määrittää Hughesin ja Kakon välisen järjestyksen. Rangers ottaa kakkosena mitä käsiin jää - toki erittäin tyytyväisenä.

- Kakko on vaikuttava pelaaja. Hänellä tuntuu olevan jo miehen kroppa ja hän on pelannut vanhempia pelaajia vastaan paljon pitempään kuin Jack. Mutta me (Rangers) olemme hyvässä asemassa. Saamme joka tapauksessa hitonmoisen pelaajan - kuten myös New Jersey. Olemme molemmat (seurat) innoissamme, Drury jatkoi.

Loppujen lopuksi sillä ei ole juurikaan merkitystä kuinka paljon paremmin Kakko pelaa MM-jäillä kuin Hughes.

- Isoin asia on pystyä arvioimaan minkälaisia pelaajia heistä tulee pitkällä tähtäimellä. Mutta molemmat ovat todella vaikuttavia pelaajia, Drury totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!