NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

St. Louis Bluesin tähtisentteri otti syyt niskoilleen - "Se käänsi momentumin"

10.6.2019 - 09:00:48


St. Louis Bluesilla oli tilaisuus juhlia seuran ensimmäistä jääkiekon NHL-liigan Stanley Cup -mestaruutta kotihallissaan sunnuntaina. Hommasta tuli pannukakku. Boston Bruins jyräsi St. Louisin 5-1 ja vei ratkaisun seitsemänteen otteluun.

- Olen todella innoissani seiskapelistä. Totta kai olisimme halunneet sinetöidä tämän, juhlia faniemme kanssa ja kaikkea sitä, mutta 3-4 kuukautta sitten meille olisi kelvannut minkälainen tahansa Stanley Cup -finaaliottelu. Nyt meillä on mahdollisuus siihen (mestaruuteen), St. Louisin hyökkääjä David Perron vakuutteli NHL:n verkkosivuilla.

Perron viittasi kelpaamisella siihen, että St. Louis majaili tammikuun alkumetreillä koko NHL:n sarjataulukossa jumbosijalla.

St. Louis pääsi sunnuntain kamppailussa ylivoimalle jo ennen kolmen minuutin kohtaa, mutta ei onnistunut maalaamaan. Blues otti sitten avauserän alkupuoliskolla peräkkäiset jäähyt minuutin välein ja Boston rankaisi. St. Louis ei päässyt missään vaiheessa enää rinnalle.

- Otan syyt niskoilleni siitä viidellä kolmea vastaan -tilanteesta. Se antoi Bruinsille itseluottamusta ja ison maalin. Se käänsi momentumin, jälkimmäisen jäähyn ottanut St. Louisin keskushyökkääjä Ryan O´Reilly manaili.

O´Reilly teki myöhemmin St. Louisin ainoan maalin. Hän on nyt osunut neljä kertaa viimeisessä kolmessa ottelussa ja porskuttaa viiden kamppailun mittaisessa pisteputkessa.

St. Louis on voittanut kevään pudotuspeleissä 12 vierasottelustaan peräti yhdeksän.

- Jos minulle olisi kerrottu neljä kuukautta sitten, että pelaamme Stanley Cup -finaalien "Game Sevenissä", niin eiköhän se olisi kelvannut. Me olemme olleet hyvä vierasjoukkue. Olemme voittaneet jo kahdesti Bostonissa tämän sarjan aikana, joten olemme luottavainen ryhmä, St. Louisin päävalmentaja Craig Berube julisti.

Stanley Cup -metaruus ratkeaa keskiviikkona Bostonissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!