FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

St. Louis Blues luottavaisena Game Seveniin - "Olemme loistava vierasjoukkue"

12.6.2019 - 09:20:58


Jääkiekkokauden viimeinen ottelu pelataan keskiviikkona. NHL-liigan Stanley Cup -pokaali on kunniavieraana, kun Boston Bruins isännöi St. Louis Bluesia finaalisarjan ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa.

St. Louisilla oli jo tilaisuus sinetöidä seuran historian ensimmäinen Stanley Cup -mestaruus kotihallissaan sunnuntaina. Boston pilasi ne bileet lukemin 5-1.

- Ehkä tuo on meidän tarinamme. Meidän täytyy hoitaa homma vieraissa. Me olemme luottavaisia. Me olemme loistava vierasjoukkue, St. Louisin sentteri Ryan O´Reilly julisti seuran verkkosivuilla.

O´Reillyn viimeinen väite on totta. St. Louis on voittanut playoff-kevään 12 vierasottelustaan peräti yhdeksän.

- Me vastaamme hyvin, kun on tullut vaikeuksia. Sitä toivomme tietenkin myös keskiviikkona. Siitä tulee ilman muuta vaikea ottelu. Täytyy suorittaa, siihen tämä ratkeaa. Ja ehkä muutamaan onnekkaaseen pomppuun siellä täällä, St. Louisin päävalmentaja Craig Berube näki.

Bluesin pelaajilla on ollut pari päivää aikaa niellä tappion katkera kalkki. Nyt lähdetään hakemaan jääkiekon himoituinta pokaalia isoimmassa mahdollisessa ottelussa.

- Totta kai pelaajia jännittää. Se on luonnollista. Pitääkin jännittää, se osoittaa, että välittää ja haluaa pelata hyvin. Kun kiekko tippuu jäähän ja saa pari vaihtoa alle, niin se jännitys häviää ja sitten pelataan vain jääkiekkoa, Berube sanoi.

Boston juhli Stanley Cup -mestaruutta edellisen kerran nimenomaan kotijäällään 1970. Tuolloin Bruins löi juuri Bluesin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiekara juoksi kympin 34.34

11.7.2020 21:12:51