NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Asiaa pidetään itsestäänselvyytenä, mutta New Jersey Devils ei paljasta korttejaan - "NHL-puolustajilla oli vaikeuksia pitää Kakkoa kurissa"

17.6.2019 - 08:01:31


Monet ihmiset jääkiekkopiireissä pitävät itsestään selvänä asiana sitä, että New Jersey Devils tulee varaamaan yhdysvaltalaissentteri Jack Hughesin numerolla yksi NHL-draftissa ensi perjantaina. Devils ei kuitenkaan aio paljastaa korttejaan ennen suurta hetkeä.

Hughesin ainoa uhka on suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko.

- He ovat molemmat mahtavia pelaajia ja tulevat vaikuttamaan NHL:ssä jo ensi kaudella, se on ainakin suunnitelma. Sanoisin, että Hughes on dynaamisempi kuin Kakko, mutta Kakko on vahvempi kehityksen tässä vaiheessa, Devilsin kykyjenetsinnän johtajiin kuuluva Paul Castron sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Devils on onnettaren suosiossa. Toki siihen on vaikuttanut muutama surkea kausi. New Jersey varaa ykkösenä toisen kerran kolmen vuoden sisään. Devils nappasi kaksi vuotta sitten ykkösvuorollaan sveitsiläissentteri Nico Hischierin.

Kakko tekisi historiaa, jos Devils päättäisi suunnata katseensa jälleen vanhalle mantereelle. Suomalaispelaajaa ei ole koskaan varattu NHL-draftissa ykkösenä.

- Kakolla on jo miehen voimat. NHL-puolustajilla oli vaikeuksia pitää häntä kurissa kevään MM-kisoissa. Hän suojaa kiekkoa niin hyvin. Hän käyttää todella lyhyttä mailaa, mutta pystyy kynäilemään ruuhkassa ja on hyvä pelintekijä. Olen huomannut, että lyhyttä mailaa käyttävät jätkät lopulta vaihtavat pitempään, kun pääsevät jossain vaiheessa NHL:ään, Castron pyöritteli.

New Jerseyn päätös tulee viimeistään perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa Vancouver Canucksin hallissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!