NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TSN-kanavan viimeinen draft-ranking: Kolme suomalaista varataan ensimmäisellä kierroksella

18.6.2019 - 07:30:15


Kanadalaisen TSN-kanavan toimittaja Bob McKenzien perinteinen kauden viimeinen draft-ranking julkaistiin maanantaina. Listalla on laitettu järjestykseen ensi viikonloppuna jääkiekon NHL-liigaan varattavia pelaajia.

Ranking on 93 pelaajan eli kolmen varauskierroksen mittainen. McKenzie koosti listan haastattelemalla 10 NHL-seuran kykyjenetsijöitä.

Jack Hughes on listan kärjessä. Kahdeksan kymmenestä kykyjenetsijästä sijoitti yhdysvaltalaissentterin ykköseksi. Kaksi muuta ykkössijaa meni suomalaishyökkääjä Kaapo Kakolle.

Vaikka "lukemat" menivät Hughesille 8-2, niin kaksikon välinen ero on hiuksenhieno.

- Voisi heittää kolikkoa. Ero on niin pieni. Tiedän, että jotkut antavat edun Hughesille yksinkertaisesti sen takia, että hän on keskushyökkääjä ja Kakko laituri tai koska Hughesin on oletettu olevan ykkönen koko kauden ajan, yksi kykyjenetsijöistä kertoi TSN:lle.

New Jersey Devils varaa numerolla yksi. Kakkosvuoro kuuluu New York Rangersille.

Kolmanneksi on rankattu Bowen Byram. Kandalaislupaus on ainoa puolustaja 13 ensimmäisen pelaajan joukossa. Spencer Knight on maalivahtien ykkönen. Hän on listalla sijalla 12.

TSN:n listan mukaan suomalaisia varataan ykköskierroksella kolme kappaletta. Kakon lisäksi kunnian saavat puolustajat Ville Heinola (rankattu sijalle 23) ja Lassi Thomson (30).

Suomalaisista listalle mahtuivat myös puolustajat Antti Tuomisto (53), Anttoni Honka (65) ja Mikko Kokkonen (67) sekä hyökkääjä Patrik Puistola (71).


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

NHL: Miikka Salomäki farmiin

17.11.2019 22:46:29