VOITA MATKA SUPER BOWLIIN! Kerää pisteitä Super Bowl -vedonlyöntikisassa 18.11. – 1.12. ja lunasta paikkasi Miamin kisakoneeseen.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Carolina Hurricanes joutuu maalivahtimarkkinoille

19.6.2019 - 08:20:22


Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen edustama jääkiekon NHL-liigaseura Carolina Hurricanes joutuu ilmeisesti hankkimaan uuden maalivahdin tai uudet maalivahdit. Tämän kauden Hurricanes-veskareista on tulossa täysin vapaita pelaajia heinäkuun alussa.

Carolinan torjuntatöistä vastasivat Petr Mrazek ja Curtis McElhinney.

- Me yritämme, mutta ei näytä siltä, että tulemme saamaan sopimusta aikaiseksi kummankaan kanssa, Carolinan General Manager Don Waddell myönsi NHL:n verkkosivuilla.

Yksi vaihtoehto Carolinan tolppien väliin on Alex Nedeljkovic, joka torjui Hurricanesin farmijoukkueen AHL:n mestariksi. Nedeljkovic valittiin lisäksi AHL:n parhaaksi maalivahdiksi.

- Missä tahansa Nedeljkovic on ollut, niin hän on voittanut. Jos hankimme kaksi maalivahtia ja hänen täytyy aloittaa kausi AHL:ssa, niin se on OK. Jos hankimme vain yhden maalivahdin, niin Nedeljkovic voi taistella aloittavan maalivahdin paikasta (NHL:ssä), Waddell pyöritteli Carolinan verkkosivuilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL:ssä nähtiin pelaajakauppa

21.11.2019 18:26:12