NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lähde: Kaapo Kakko voi tahkoa ensimmäisellä NHL-sopimuksellaan huikean määrän rahaa!

11.7.2019 - 22:45:33


Jääkiekkoliiga NHL:n New York Rangers julkaisi torstaina odotetun uutisen, kun se kertoi tehneensä suomalaislupaus Kaapo Kakon kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen.

Kakko sai NHL:n sääntöjen mukaisen tulokkaiden maksimisopimuksen, joka takaa suomalaiselle 925 000 dollarin vuosiansiot, mikäli Kakko pelaa ylhäällä.

NHL:n sopimuksiin paneutuva Cap Friendly kertoo kuitenkin, että Kakolla on mahdollisuudet valtavaan rahapottiin, jos menestystä tulee.

Cap Friendlyn mukaan suomalainen voi tienata ensimmäisellä NHL-pahvillaan peräti lähes kahdeksan miljoonaa taalaa erilaisten bonusten kautta.

Kakko voi tienata erilaisia bonuksia peräti 2,65 miljoonan dollarin edestä yhden kauden aikana. Kolmen vuoden aikana tämä tekisi siis lähes kahdeksan miljoonaa taalaa. Tämä toki vaatisi, että Kakko onnistuisi joka kaudella erinomaisesti.

Bonukset ovat jakautuneet A- ja B-kategoriaan. Bonuksia voidaan jakaa muun muassa tietyn maalimäärän tullessa täyteen tai sen perusteella, miten korkealle pelaaja sijoittuu esimerkiksi pistepörssissä.

Kakko sai myös mukavan allekirjoitusbonuksen sopimuksestaan: 277 500 dollaria.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!