NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Arvostettu NHL-toimittaja teki kovan paljastuksen Patrik Laineesta - tikittääkö Winnipeg Jetsissä aikapommi?

12.7.2019 - 10:17:42


NHL-jääkiekkoilija Patrik Laine on edelleen ilman sopimusta ensi kaudesta.

Laineen, 21, kolmen vuoden tulokassopimus päättyi tähän kesään ja nyt spekuloidaan kiivaasti sillä, millaisen jatkosopimuksen Laine allekirjoittaa seuransa Winnipeg Jetsin kanssa vai iskeekö joku muu NHL-seura Laineelle niin sanotun Offer sheetin.

Arvostettu NHL-toimittaja Elliotte Friedman käy tuoreessa 31 Thoughts-podcastissaan läpi myös Laineen tilannetta. Hän väittää, että Laine haluaa lyhyen, niin kutsutun siltasopimuksen.

- Laine kuuluu niihin NHL-pelaajiin, jotka haluavat lyhyen siltasopimuksen. Hän ei poistunut seurasta viime kauden jälkeen kovinkaan tyytyväisenä, Friedman paljasti.

Friedmanin mukaan Laine ajautui huonoihin väleihin seuran muiden johtavien pelaajien kanssa.

- Osa oli hänen omaa syytään. Hän ei ollut viime kaudella niin hyvä kuin olisi halunnut olla. Samaan aikaan hän ei tullut toivomallaan tavalla toimeen muiden seuran johtavien pelaajien kanssa, Friedman paljasti.

Friedmanin mukaan Laine ei suhtautunut toisten johtavien pelaajien arkiseen vaatimustasoon hyvin ja tästä muut pelaajat eivät pitäneet.

- He kokivat, ettei Laine sitoutunut tarpeeksi. Laine piti osaa heidän vaatimuksistaan naurettavina, Friedman paljasti.

Jos Friedmanin väitteet pitävät paikkaansa, voi olla, ettei Laine näe tulevaisuuttaan pitkällä tähtäimellä Winnipeg Jetsissä. Pukukopin ongelmat voivat äityä joskus todella vakaviksikin ja vaikuttaa isosti joukkueen kemioihin.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!