COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Koskaan ei ole liian aikaista spekuloida ensi kesän NHL-draftia - Anton Lundell top kympissä TSN:n listalla

11.9.2019 - 08:00:23


Jääkiekon NHL-liigan ensi kesän varaustilaisuuteen on aikaa vielä reilut yhdeksän kuukautta. Se ei estä spekulaatioiden käynnistämistä jo nyt.

Kanadalaisen TSN-kanavan draft-asiantuntija Craig Button on laatinut ensimmäisen rankinginsa ensi kesänä NHL:ään varattavista pelaajista. Suomalaisia olisi Buttonin mukaan menossa ensimmäisellä kierroksella kolme kappaletta.

Ainoa suomalainen top kympissä on Anton Lundell, joka on rankattu yhdeksänneksi. HIFK:n keskushyökkääjä oli viime vuodenvaihteessa voittamassa Suomelle alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruutta.

Listan kolme ensimmäistä sijaa menevät kanadalaishyökkääjille: Alexis Lafreniere, Hendrix Lapierre ja Cole Perfetti.

- Lafreniere on tässä vaiheessa paras pelaaja, mutta viisi tai kuusi muuta jätkää voivat nousta keskusteluun, Button kirjoitti.

Neljäntenä on ruotsalaislaituri Lucas Raymond, viidentenä venäläisvahti Jaroslav Askarov ja kuudentena kanadalaissentteri Quinton Byfield.

- Askarov on paras maalivahtilupaus, jonka olen nähnyt sitten Carey Pricen (Montreal Canadiensin nykyinen maalivahti), Button ylisti.

Suomalaisista ykköskierrokselle rankattiin Lundellin lisäksi TPS:n puolustaja Eemil Viro (28:s) ja Ässien hyökkääjä Roni Hirvonen (30:s).


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit pelasi vahvan avauserän

9.12.2019 19:05:03