FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Eeli Tolvanen voi lähteä Nashvillen harjoitusleirille täynnä itseluottamusta - "En koskaan epäillytkään, etteikö hänen maalivainunsa olisi tallella"

11.9.2019 - 08:30:22


Hyökkääjä Eeli Tolvanen voi lähteä hyvillä mielin tällä viikolla käynnistyvälle jääkiekon NHL-liigaseura Nashville Predatorsin harjoitusleirille. Tolvanen loisti tiistaina päättyneessä nuorten pelaajien turnauksessa.

Tolvanen osui tiistaina kahdesti. Nashville voitti kaikki kolme otteluaan. Suomalaislupauksen yhteissaldo oli 4+1=5.

- Itseluottamuksen saaminen takaisin oli tärkein asia minulle. Yritän olla mahdollisimman itsevarma harjoitusleirillä ja tehdä samoja asioita kuin tein täällä: pelata kiekon kanssa ja laittaa kiekkoa verkkoon, Tolvanen kertoi Nashvillen verkkosivuilla.

Tolvanen teki viime kaudella toistaiseksi ainoan NHL-maalinsa. Hän osui farmissa 58 ottelussa 15 kertaa, mikä oli varmaan alle odotusten. Nuorten MM-kisoissa Tolvanen jäi kokonaan ilman maaleja.

Nashvillen farmijoukkueen päävalmentaja Karl Taylor ei ollut kuitenkaan menettänyt uskoaan Tolvaseen.

- En koskaan epäillytkään (etteikö Tolvasen maalivainu olisi tallella). Katselin häntä koko viime kauden ajan. Hän näyttää nyt ilman muuta todella päättäväiseltä ja hän yritti jättää jälkensä (nuorten pelaajien turnauksessa). Hän teki sen esittämällä harjoitustensa tulosta ja näiden kolmen ottelun tehoilla, Taylor kehui.

Tolvasella on tilillään seitsemän NHL-ottelua. Taistelu NHL-paikoista kestää seuraavan reilun parin viikon ajan.

- Viestimme oli (näille nuorille pelaajille), että kun menette harjoitusleirille, niin kunnioittakaa vanhempia pelaajia, mutta yrittäkää potkia heidät pois tuoleiltaan. He eivät tule antamaan teille työpaikkojaan. Teidän täytyy todistaa, että olette parempia kuin he, Taylor ohjeisti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!