NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaisensikertalainen suuntaa Carolinan leirille - "Odotukset ovat isot"

11.9.2019 - 09:16:04


Carolina Hurricanes päätti jääkiekon NHL-liigan nuorten pelaajien turnausurakkansa tiistaina. Nashville Predators kukisti Carolinan 6-3. Hurricanesin saldoksi turnauksesta muodostui yksi voitto ja kaksi tappiota.

Carolina oli tiistain kamppailussa tappiolla jo 0-4 ennen kuin käynnisti vajaaksi jääneen kirinsä Eetu Luostarisen ja Janne Kuokkasen maaleilla. Kumpikin suomalaishyökkääjä kirjautti ottelussa tehot 1+1.

- Pari suomalaista jätkää. Voimme puhua omaa kieltämme. Se tekee tästä helpompaa. Se auttaa jäällä, Luostarinen virnisteli Carolinan verkkosivuilla.

Suomalaiskaksikolle ei jää juurikaan lepoaikaa. Carolinan harjoitusleirin ensimmäiset jääharjoitukset ovat jo perjantaina.

- Odotan sitä (harjoitusleiriä) innolla. En ole aikaisemmin ollutkaan, joten odotukset ovat isot, kesän 2017 NHL-draftin toisella kierroksella Carolinan haaviin tarttunut Luostarinen totesi.

Kuokkanen on vain muutaman kuukauden Luostarista vanhempi, mutta pohjoisamerikkalaisittain jo veteraani maanmieheensä verrattuna. Kuokkasella on takanaan jo kaksi kautta Carolinan farmijoukkueessa sekä yhteensä 11 NHL-ottelua.

Kuokkasen viime kausi päättyi jo maaliskuussa leikkauspöydälle, mutta sen ei pitäisi enää vaikuttaa.

- Tuntui todella hyvältä jäällä. Olen todella iloinen, että olen palannut, Kuokkanen totesi turnauksen avausottelun jälkeen.

Carolinan sopimuspelaajiin lukeutuvat Luostarisen ja Kuokkasen lisäksi Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen, Erik Haula, Saku Mäenalanen ja Alex Lintuniemi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!