NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Edmontonin GM ei aio panikoida Jesse Puljujärven suhteen - "Olen valmis odottamaan"

12.9.2019 - 06:30:19


Jääkiekkoilija Jesse Puljujärvi on tällä hetkellä SM-liigassa pelaavan Oulun Kärppien mies. Tilanne saattaa kuitenkin vielä muuttua, jos rapakon toisella puolella tapahtuu jotain.

Puljujärvi solmi elokuun lopussa tämän kauden kattavan sopimuksen Kärppien kanssa. Sopimuksessa on pykälä, jonka mukaan 21-vuotias laitahyökkääjä voi palata NHL:ään 1. joulukuuta saakka.

Puljujärvi on edustanut viimeiset kolme kautta Edmonton Oilersia, joka omistaa hänen NHL-oikeutensa. Lopullista läpimurtoa taalajäille ei kuitenkaan ole ainakaan vielä tapahtunut. Puljujärvi on saalistanut 139 NHL-ottelussa 17+20=37 tehopistettä.

Oilers-avioliitto näyttäisi olevan ohi. Puljujärvi haluaisi uuden mahdollisuuden josaain toisessa NHL-seurassa. Toistaiseksi pelaajakauppa ei ole toteunut.

- Uskon, että on NHL-seuroja, jotka ovat kiinnostuneita (Puljujärvestä). En ole saanut tarjousta, joka olisi mielestäni ollut kaupan arvoinen. Sitten kun mentiin elokuun loppupuolelle, niin kaikki hiljeni. Nyt ympäri liigan pelattiin nuorten pelaajien turnauksia, joten oli hiljaista, Edmontonin General Manager Ken Holland kertoi seuran verkkosivuilla.

NHL-seurojen harjoitusleirit ovat juuri käynnistymässä. Holland ei ole vielä sulkenut pois mahdollisuutta Puljujärvi-kaupan toteutumisesta.

- En aio tehdä tätä väkisin. Jos mahdollisuus kauppaan on, niin tutkin asiaa. Jos sitä mahdollisuutta ei ole, olen valmis odottamaan, Holland totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!