NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Aleksander Barkovin uusi "vuokralainen" hakee NHL-paikkaa: "Haluan näyttää, että pystyn taistelemaan isoja jätkiä vastaan"

12.9.2019 - 08:00:21


Jääkiekkoilija Aleksi Heponiemi on palannut rapakon taakse. Seuraava tavoite on ottaa NHL-paikka Florida Panthersin riveistä.

Ainakin Heponiemen uusi "vuokraisäntä", Panthersin kapteeni Aleksander Barkov uskoo 20-vuotiaaseen nuorukaiseen.

- Heponiemi on hyvä poika. Hän kuuntelee. Hän haluaa kehittyä ja ottaa paikan NHL-joukkueesta. Hänellä on kaikki työkalut siihen, Barkov kehui Floridan verkkosivuilla.

Heponiemi vietti kaksi upeaa vuotta WHL-junioriliigan Swift Current Broncosissa 2016-18. Viime kaudella hän loisti SM-liigassa Oulun Kärppien paidassa ja juhli siinä ohessa nuorten MM-kultaa.

- On hienoa olla täällä. Tulin tänne ajoissa harjoittelemaan, valmistautumaan harjoitusleirille ja taistelemaan paikasta NHL-joukkueessa. Haluan vain tehdä parhaani ja näyttää, että pystyn pelaamaan täällä ja taistelamaan isojen jätkien kanssa. Täällä on niin paljon loistavia pelaajia ja he kaikki taistelevat NHL-paikoista, kevytrakenteinen ja alle 180-senttinen Heponiemi kertoi.

Tamperelainen Barkov on majoittanut tamperelaista Heponiemeä muutaman viikon ajan.

- Barkovilla on tietysti todella hieno talo ja kaikkia hienoja asioita siellä. Oli hienoa asua siellä ja harjoitella hänen kanssaan, Heponiemi ihasteli.

Panthersin harjoitusleiri käynnistyy perjantaina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!