NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Islandersin suomalaislupaus ihastutti - "Ottamassa askelta oikeaan suuntaan"

12.9.2019 - 09:00:23


Jääkiekon NHL-liigaseura New York Islanders ei osallistunut tänä syksynä mihinkään nuorten pelaajien varsinaiseen turnaukseen, mutta Long Islandin lupaukset pääsivät ottamaan pelituntumaa keskiviikkona. Islanders löi Philadelphia Flyersin voittolaukauskilpailun päätteeksi 5-4.

Islanders oli tappiolla 0-3 ja 2-4, mutta nousi rinnalle. Lopullisen sinetin kamppailulle laittoi rankkarikisan ratkaissut Islandersin huippulupaus Oliver Wahlstrom.

Wahlstrom saattoi ratkaista, mutta ilman hyökkääjä Otto Koivulaa Islanders ei ehkä olisi edes päässyt jatkoajalle ja rankkarikisaan. Tehot 1+1 kirjauttanut Koivula vastasi 4-4 -tasoitusmaalista.

- Näin minkälainen pelaaja Otto oli viime kaudella ja miten hän on kehittynyt. Hän tekee töitä erittäin kovaa. Hänen kiekkoälynsä on huipputasoa ja se on yksi hänen parhaista avuistaan. Lisäksi hän laittaa kaiken kehiin ja toteuttaa joukkueen taktiikkaa, Islandersin nuoria pelaajia luotsaava Brent Thompson kehui seuran verkkosivuilla.

Koivula oli viime kaudella Islandersin farmijoukkueen toiseksi tehokkain pelaaja. 21-vuotias Ilves-kasvatti keräsi 69 AHL-ottelussa 21+25=46 pistettä.

- Meillä oli kovat odotukset häneen viime kaudella. Hän on ottamassa askelta oikeaan suuntaan, Thompson jatkoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!